fbpx

Radosnica i vježbanje u prirodi

 

Danas je škola za trudnice Radosnica, organizovala prvo besplatno vježbanje u prirodi (pored Vrbasa) za sve trudnice koje su polaznice same škole, a i za one trudnice koje žele da se upoznaju sa fizičkom aktivnošću u trudnoći, tehnikama disanja i razmijene iskustva sa trudnicama koje vježbaju u Radosnici.

Ja sam imala tu čast da budem fotograf na tako divnom dogadjaju u našem gradu. Nisam baš bila sigurna da će se odazvati veliki broj trudnica, s obzirom na abnormalno visoke temperature ovih dana.

Divno je na jednom mjestu vidjeti budućnost našeg grada i znati da Banja Luka ima tako puno trudnica. Dok sam fotografisala, čula sam komentare kako ih je divno vidjeti i otkud ih toliko… Sat ipo vrmena je proletjelo kao tren.

Sutra ujutro (12.7.) možete u Jutarnjem programu na RTRS-u, pogledati i prilog o ovom dogadjaju.

Sigurna sam da ovo nije prvi ovakav dogadja koji Radosnica priredjuje za trudnice i da još puno interesantnih dogadjaja možete očekivati. Ukoliko još niste upoznati sa njihovim radom, možete ih pronaći na FB stranici RADOSNICA i biti u toku svih dešavanja vezano ne samo za vježbanje u trudnoći, već i veliki broj interesantnih i korisnih predavanja.

Krajem jula je najavljeno jedno jako interesantno predavanja “Prva pomoć za bebe”. Ja sam sigurna da će ovo, kao i do sad, biti jedno od najposjećenijih predavanja, jer nije namjenjeno samo trudnicama, već i svim roditeljima. 

 

 

Comments are closed.