fbpx

Novogodišnje fotografisanje u studiu 2016/2017

POČELO JE!

[cycloneslider id=”novogodisnji”]

Već petu godinu, spremamo novogodišnju čaroliju. I mogu sigurno da kažem da je baš novogodišnje fotografisanje bilo presudno za početak postojanja Studio Lenka Keleman.

Od tad je prošlo možda malo vremena, al meni je čitav jedan mali život, jer to je promijenilo i moje životno zanimanje.

Kad sam počinjala nisam ni slutila sa će jednog dana doći vrijeme da u roku od dva dana, vam budu rezervisani svi termini za mjesec unaprijed, a to nije malo. Al to i dokazuje da se svo ulaganje i sav trud isplati.

Jer ipak smo mi jedini usko specializovani studio za newborn, dječiju i porodičnu fotografiju.

Drago mi je da sam uspjela za ovo vrijeme da steknem dosta prijatelja, saradnika.

Jedna saradnja kojoj se uvijek radujem je sa, sigurna sam svima poznatim brendom CASABIANCA . 

To je moja must have prodavnica, kad god sam u dilemi šta da nekom poklonim, idem u CASABIANCA. A njima je već stigla novogodišnja kolekcija i PREDIVNA JE!

Dosta vas možda ne zna da sam ja po profesiji diplomirani dizajner enterijera i davno nekad, po povratku iz Moskve, sam saradjivala sa  još jednim banjalučkim brendom za dekoraciju prostora, a to je svima dobro poznati LOFT

Ove godine prilikom priprema za novogodišnje fotografisanje su mi oba banjalučka brenda velikodušno izašli u susret sa svim mojim zamislima i željama.

Loft je bio zadužen za dekoraciju zidova- tapete, a ostali detalji i namještaj je CASABIANCA. Ima tu naravno i dosta mojih detalja koji su se skupli za ovo vrijeme postojanja studia i koje više nemam gdje da skladištim.

HVALA SVIMA KOJI OVAJ ČLANAK PODIJELE SA SAJTA, DIVNI STE

 

 

Comments are closed.