fbpx

Fotografisanje u Trebinju i Mostaru (septembar 2018.)

Ov0 se odnosi na datume 15. i 16. septembar 2018. godine za fotografisanje u Trebinju i Mostaru

 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za porodično fotografisanje. Poslije toliko upita i poziva, Studio Lenka Keleman “stiže” u Vaše prelijepe gradove- Trebinje i Mostar.

Toliko se radujem ovoj mogućnosti da svoju ponudu i ljubav prema dječioj fotografiji proširim i na druge gradove, ove naše lijepe države i nadam se da će biti dovoljno zainteresovanih.

Fotografisanje je namjnjeno porodicama i svima koji žele da se nađu ispred mog objektiva i na taj način sačuvaju uspomene za neke buduće naraštaje.

Jedan termin traje 20-30 minuta, što je optimalno vrijeme da napravimo divne uspomene, a da djeci ne dosadi.I za sve vas koji se pitate da li je išta moguće stići za tih 30 min, sa sigurnošću tvrdim da već, evo 6 godina radim po tom principu i uspijem, čak i sa djecom koja ne sarađuju. A ona koja sarađuju, to traje i kraće.

Za sva dodatna pitanja me možete kontaktirati putem maila, koji je ukazan u Kontaktu, ove stranice ili na bilo kojoj drustvenoj mreži (FB ili IG), a takodje i putem telefona 066.810.523.

Da biste rezervisali termin kliknite na odgovarajuci grad, tj datum (ljubičasto dugmence)

REZERVIŠITE TERMIN Trebinje 15.9.2018. REZERVIŠITE TERMIN Mostar 16.9.2018.

1 Comment

  1. larisamusa@yahoo.com kaže:

    Postovanje, zanima me mjesto gdje cete u mostaru vrsiti fotografiranje?